Sivensvans sa for siden:
I går lagde jeg en god kyllingsuppe - som min pode på 14 år mente var den NESTbeste suppa han hadde smakt (den beste var en suppe fra i sommer hvor han selv fanget fisk og blåskjell;))
[color=#483d8b][/color]
Kutter opp grønnsaker i terninger/biter - jeg brukte brokkoli, blomkål, purre, sellerirot, paprika, squash, en tomat, fenikkel, litt ingefærrot, chili - bare litt av hver - og surrer dette i en kjele (jeg bruker for enkelhetsskyld den kjelen suppa skal være i).
Heller så over kraft til det dekker grønnsakene + litt til og lar dette koke 5 min før jeg heller over 2 dl fløte og lar det putre videre.
Samtidig har jeg delt kyllingfiletene i små biter, stekt dem med kyllingkrydder - og, som jeg tar over i suppa når de er ferdig stekt.
Til slutt en dæsj creme fraiche utrørt med pesto.
[color=darkslateblue][/color]
Brukte bare kyllingkrydder som krydder - sammen med gurkemeie for å få en fin gulfarge på suppa. Chili'en gir litt varme og sting.
[color=#483d8b][/color]
Enkelt og veldig godt syntes vi i alle fall;)