< Tilbake til oversikten

rosmarinkylling med bacon (ikke prøvd selv ennå)

#1

otika sa for siden:

Rosmarinkylling med bacon

8 kyllingfileer (ca 600 gr)
1 Hvitløksfedd
1 msk (måleskje ?) fersk rosmarin
Revet skall av 1 sitron
1/2 ts svart pepper
1 ts salt
8 skiver bacon (ca 140 gr)
smør
1 purreløk
2 dl kremfløte
Noen kvister rosmarin

Sett ovnen på 200 grader. Skrell og finhakk hvitløken,bland hvitløk,rosmarin,sitronskall,pepper og halvparten av saltet.Fyll i kyllingfileene og press de sammen. Rull en bacon skive rundt hver filee. Brun dem i smør i panna. Skjær purreløk i skiver og fres dem i litt smør i en kjele, tilsett fløten og resten av saltet,la koke i 5 minutter.Hell dette i en ildfastform og legg kyllingene på toppen,stek i midten av ovnen i ca 15 minutter, Pynt med rosmarinkvister (hvis du finner da)


#2

babydoll sa for siden:

Dette tror jeg er kjempegodt! Har lagd noe lignende, men da var det også ost inni kyllingen, enten brie eller mozarella. m!


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.