otika sa for siden:
Rosmarinkylling med bacon
8 kyllingfileer (ca 600 gr)
1 Hvitløksfedd
1 msk (måleskje ?) fersk rosmarin
Revet skall av 1 sitron
1/2 ts svart pepper
1 ts salt
8 skiver bacon (ca 140 gr)
smør
1 purreløk
2 dl kremfløte
Noen kvister rosmarin
Sett ovnen på 200 grader. Skrell og finhakk hvitløken,bland hvitløk,rosmarin,sitronskall,pepper og halvparten av saltet.Fyll i kyllingfileene og press de sammen. Rull en bacon skive rundt hver filee. Brun dem i smør i panna. Skjær purreløk i skiver og fres dem i litt smør i en kjele, tilsett fløten og resten av saltet,la koke i 5 minutter.Hell dette i en ildfastform og legg kyllingene på toppen,stek i midten av ovnen i ca 15 minutter, Pynt med rosmarinkvister (hvis du finner da)