Jeg var på jobb i Nordsjøen 07/10/2010 og var 96 kg og er 1.73 cm høy. fikk for første gang høre om kutose kuren, bestemte meg får og prøve dette siden jeg ikkje er fornøyd med vekten. men bestemte meg for å starte kuren når jeg kom hjem 25/10/2010. spiste derfor deserer og alt den goe maten eg ville fram til då hehehe idiotisk men sånn blei det bare.
Jeg begynte kuren 27.10/2010 og vekte meg samme dag og blei veldig sjokkert da vekten viste 92,5 kg hehe og fikk da god motivasjon til og begynne. eg har kjørt hard og holdt meg godt under 20 g karbo til dagen og vekte meg på nytt den 02/11/2010 og veide da 87 kg :eek: fant ut at dette e virkeligt kuren for meg :)
jeg reiste ut på overtid og er i nordsjøen igjen og har ikkje tørt å gå på vekta siden den 02/11/2010, men jeg føler at jeg har gått enda mer ned i vekt :)
men sliter litt med maten her ute, for de som ikkje vett det så har me veldig stort utvalg av mat her ude, mangen forskjellige typer deserer hver dag som står å frister hehehe og 2til fire forskjellige varm retter til et måltid.
Det som eg sliter med nå er at jeg ikkje vett kor mye karbo som er i de forskjellige rettene. jeg spiser kun kjøtt og litt salat 3 ganger dagligt. men det som er problemet er kjøttet ligger ofte i sauser, så jeg tar kjøtte ut men det er jo selfølgeligt uongåligt å ikkje få med litt saus. men eg må jo ha mat i kroppen. er det muligt at eg overstiger 20 g til dagen vist får i meg litt saus til vert måltid ????????????????
jeg begynte og trene litt også i dag, eg hadde tengt å løpe, helt til eg såg et fettforbrenings program på tredemølla hehehe gikk derfor på det programet i en halvtime og sykklet i en halvtime, har planlagt å gjør dette hver dag mens jeg er på jobb, men er usikker på om det er rett måte og trene på. noen som har forslag på trnings metoder eller er dette bra????????
en ting som bekymrer meg er at jeg må sjelden på do og gjør bomelom:o men tvinger meg til å gå på do vist jeg føller det har godt for lang tid. og når eg først gjør det så er det veldigt lite avføring :o noen så vett kor alt blir av ????????????????
en løyen opplevelse :p jeg leste at du kan få utslag på noen promilletester av å gå på denne kuren, først lo jeg meg i hel av dette. men eg har en promille tester hjemme og bestemte meg får og målle promillen da hadde eg ikkje drokke alkohol på 2 uker og fikk utslag på 1,2 i promille hehehehehe sprøt men sant.
eg setter pris på alle tips eg kan få uansett va det gjeller på kuren som eg kan gjør anderledes :)
ellers så har eg ikkje vekt her ude og grue glede meg te eg komme hjem på vekta hehehehe
Spør kokken hva som er i sausen! Ellers kan du jo spise rømme, og smeltet smør (meierismør, bremykt). Er det ikke mel/maisenna og sukker i den, kan du fint spise moderate mengder av sausen uten å bekymre deg. Prøv å få i deg litt grønnsaker (av typen som vokser over jorden). Er det lite grønnsaker som ikke ligger i melgratinering eller potet og gulrot kan du etterspørre andre grønnsaker.
Når det gjelder desserten har jeg egentlig ikke noe godt råd for å holde seg unna. Finnes det bær kan du spise det, og krem pisket med feks natreen er jo uten sukker. Du kan jo godsnakke litt med kokken slik at du en dag eller to i uka kan få noe som du også kan spise? Du kan jo få ja fra kokken om du spør ;)
Ellers så får du kanskje holde deg hard hele uka unntatt lørdag og si at sånn får det bli. Dette er jo for en vektnedgangsperiode. Når du er fornøyd med vekta kan du jo smake LITT hver dag - om du i tillegg er flink til å trene og spiser lavkarboish ellers :) Dette ser du best selv hvordan vil være den beste måten for deg.
Vil ellers bare si at du har vært kjempeflink og fått et knall resultat på kort tid! GRatulerer og lykke til videre :)
Eg e ny på riggen, så e litt flaut å begynna å massa på koken hvert måltid :-D
eg har bare tårt å spisa vanlig salat, eg trodde det var en del karbo i andre grønnsaker,
takk for tipse, det e en egen salat disk her ude, så då kan eg gjør middagen litt mær spenende :-D
Når det gjelder deseren så e det veldig fristene, men eg e ganske sta, eg vil holda meg heilt vekke fra desser frem til eg har nådd 70 kg som er mitt mål :-D
tusen takk igjen
kjekt at du tok deg tid til e lese det lange innlegget mitt hehehe :-D
Hihi, du er fra Stavanger/Sandnes-området? Pen dialekt:) Er der ifra selv..halve familien min jobber innenfor olja...har hørt mange rykter om dessertene de har på riggene ja:p
MEN kan du skrive bokmål eller nynorsk, for alle de som ikke har denne dialekta kan det bli litt "to much" å lese blanding av bokmål og dialekt skjønner du:o
Og, spør kokken. De tar det neppe som mas, de må jo nesten bare regne med å bli spurt om innholdet i maten de lager. Tror neppe du dør av litt saus, men hvis det er veldig viktig for deg å vite hvor mye du får i deg, sånn ca, så spør. Jeg spør alltid uansett hvor jeg er :)
Hold deg unna høykarbo mat også etter du har nådd din idealvekt. Det finnes så mange gode desserter du kan spise uten alt skvipet som førte deg til overvekten. Det har akkuratt kommet ut ny bok, bakeglede uten sukker. Venter på å få den i postkassa mi:p Ta deg litt tid å lag ordentlig mat:)
Finner mange oppskrifter her inne også!
hehehehe jepp eg e fra Sandnes :-D
æg ska prøva å la vær å skriva dialekt hehe
jeg skal bestille meg boken Bake glede uten sukker med en gang. jeg elsker å lage mat. når jeg var hjemme sist hadde jeg pizza med lite karbo og gele med null karbo.
jeg er sjokkert over hvor mye god mat mann kan lage med lite karbo innhold
Hei og velkommen!
Jeg tror kokkene blir glad for å bli spurt. Kanskje ikke midt i den svetteste matlaginga, men det skal være faget deres.
Den som setter sin ære i å få dessertbordet til å bugne, vil vel ha litt skryt og interesse for middagsretter også?
Min samboer spiser ute med jobben en del og har fått dem til å lande på én restaurant i Oslo der kokken steker biff i smør i egen panne og lager spesialbernaise til, brokkoli og aspargesbønner -Mjams. Sier fra når de bestiller bord, altså.
Ikke vær beskjeden, nordsjøkokker vil vel også ha en utfordring?
Nå vet ikke jeg hvordan det er på rigger, men jeg regner med at kokkene må ta hensyn til det dersom det for eksempel er en matallergiker ombord. Vil tro de har budsjett og mulighet til å lage mat også til grupper som ikke kan spise "vanlig" :)
Jeg har akkurat begynt på lavkarbo selv, og er dritspent før veiing på lørdag :eek: Resultater som dine er veldig oppløftende! Og selv om alle sier at man ikke skal ha det travelt og sånn, må jeg bare innrømme at vektnedgang var den største motivasjonen til å begynne med dette. Får jeg andre helsegevinster på toppen, sier jeg selvsagt ikke nei til det heller ;)
Ja, jeg skulle tro kokkene kjenner til glutenallergikere og diabetes. Det er mulig å skaffe lavkarbo geleer fra Confecta. Det kjenner du jo til allerede. Servere det med pisket krem søtet med sukrin eller splenda. Helt lov. Bearnaisesaus som lages på ekte vis er eggeplommer og smør, med bearnaiseessens. Helt lov!
Jeg ville sagt til kokkene at du prøver å begrense karbohydratinntaket, og høre om de kan vispe ihop noe som passer for deg, ikke hver dag men et par ganger i uka. Kansje de allerede har sukkerfrie alternativer stående, de kan tilpasses lavkarbo hvis man bare passer på karbohydrater.
Du verden som du har effekt av kostholdet! Høres ut som du er godt i gang! Treningen høres da helt fin ut den-jeg er ingen ekspert-men mener bevegelse er superviktig uansett vekt og at man skal velge aktiviteter som bringer mest mulig glede;)
Så flink du er! Du kan jo dra med deg et målebånd og måle fremgangen din på plattformen dersom du blir i tvil om det går rette veien. Hvis det går rette veien kan du jo bare fortsette som nå!:D
kokken her e veldig hyggelig, ska spør han neste gang :-D
veldig god ide og ringe til resuranten og forhånsbistille karbo fri mat, det ska eg gjør når eg kommer hjem :-D takk for tipså :-D
Camomilla
Stemmer at kokken lager egen mat til matallergiker, men eg liker ikkje vere til bry, kokken hadde gjærna ikkje hatt noe i mot å lage egne retter til meg, men så lenge eg føle det, så e det bare sånn hehehehe :-D Alle vil vell fort ned i vekt, men du merker sikkert fort på kroppen vist du kjører den for hart :-D
mam
Takk for tipse skal snakke med kokken i mårå :-D Bearnaisesaus er helt lov ojoj det viste eg ikkje :-D
streber
Ja eg e imponert sjøl og, men nå har eg ikkje vekt meg på lenge, håber det går liga bra ennå hehehe eg liker best og trene ute, men det går greit her og :-D
Echo
male band ja det va ikkje domt hehehe, men nå har eg fonne ei vekt, det e ei bagasje vekt, men vett ikkje om det har noge å sei, men eg tåre ikkje. eg har bestemt meg får å holda meg te neste Torsdag så ska eg se ka eg vege hehehe
Tusen takk alle i sammen for mangen gode tips, kjempe kjekt å få så mangen tilbakemeldinger, dåkke e goe alle i sammen :-D og ønsker dåkk alle sammen lykke til
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.