Wiggo sa for siden:
Kjøpte for en uke siden et par av disse billige kokte skinkene man får kjøpt på dagligvarebutikkene. Og smaker godt gjør de også. Men en ting har jeg en sterk mistanke om er at de er proppfull av salt og alskens E-stoffer for å få mest mulig vann inn i kjøttet... Og for mye salt i maten binder vann i kroppen, noe jeg la tydelig merke til etter å så og si bare spist disse skinkene noen dager. Jeg gikk faktisk opp 2,5-3 kilo på noen dager! Ikke særlig inspirerende med andre ord. Og dette var altså vann som bandt seg i kroppen. Etter å ha kastet salt-bombene i søppla og kun spist kokte egg i noen dager forsvannt disse uønskede kiloene igjen... Men med nermere ettertanke så er vel det meste av disse billige kjøttvarene sprøytet fulle av salt og annen dritt... De har vel begynnt å presse også fosfat inn i maten nå... Det beste vil nok være å kjøpe ubehandlet ferskt kjøtt hvis man vil unngå å få i seg svineriet kjøttmafiaen lurer på oss.