Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:
[url="http://4.bp.blogspot.com/_hNxEeeEzJUk/TNnEAyCZJiI/AAAAAAAAAZ8/LqITvgX41bc/s1600/skinkerullade02.jpg"][/url]Bunn:
50 g smør
2 1/2 dl vann
1/2 dl soyamehl
1/2 dl glutenmel
1/2 dl sesamfrø
3 egg
1 dl revet ost
Fyll:
175 g kesam
[url="http://3.bp.blogspot.com/_hNxEeeEzJUk/TNnER2c_drI/AAAAAAAAAaA/CddVsW0XwnA/s1600/skinkerullade03.jpg"][/url]1/2 dl majones
1 ss sennep
150 g kokt skinke i strimler
40 g paprika i biter
30 g purre i ringer
30 g minimais i ringer
30 g kinakål i strimler
salt
pepper
Fremgangsmåte:
Kok opp smør og vann i en kjele.
Tilsett melet og rør til alt er godt blandet og klumpefritt.
Ta kjelen av platen og tilsett ett og ett egg. Rør kraftig mellom hvert egg.
Rør inn osten til slutt.
Hell røra utover en bakepapirkledd langpanne og stek midt i ovnen ved 200 grader, i ca 20 minutter.
Hvelv bunnen over på en rist med bakepapir og avkjøl.
Lag fyllet; Bland sammen kesam, majones og sennep i en bolle.
Vend inn grønnsakene og smak til med salt og pepper.
Fordel skinkefyllet på bunnen og rull den sammen fra langsiden.