< Tilbake til oversikten

Enkel Kyllingbolle-brokkoli-blomkål-grateng

#1

Gange sa for siden:

Hei.

Eg er student, og har difor lite tid/lite kjøkken.

Er storforbruker av coop blomkål og brokkoligrateng. 2,3g kh/100g
Samt Den Stolte Hanes - Kyllingboller 2g kh / 100g
og ost 0g kh / 100g ;)

Eg brukar ei brødform, fyller bunnen med kyllingboller, frosne, legger så over den frosne gratengblandinga. Krydrar den med kebab-krydder. Steiker på 200* i 20min. Legger på ost, 5-10min til.

Alt dette får du på RIMI (anna type grateng, men samme pris/kh/smak)

Det er lettvint, godt og ketolysevennleg. Legg i nokre klattar smør om du har problemar med fett-kvoten.

bon appetit.


#2

Medli sa for siden:

Lager svært ofte noe liknende selv, bare at jeg i stedet bruker kyllingfilet (First Price fra Kiwi, superbillig!), og steker kyllingen, hakket blomkål og brokkoli i stekepanne. I tillegg til krydder pleier jeg å ha Landlord hot salsa (1/3dels glass) når det er flyttet over til ildfast form. Deretter ost, noen skiver pepperoni, så litt ost oppå pepperonien igjen. Når osten er smeltet inni stekeovnen slik jeg vil ha det, så deiser jeg på med rømme i tillegg på tallerkenen. Superdigg! :D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.