Nille sa for siden:
KAREN B'S OVNSSTEKTE KYLLING
154 gram bacongull
6 kyllinglår/bein eller bryst
1 stort egg
1/2 kopp Hellmanns majones
2 ss Dijon sennep
1 1/2 ts timian
1 ts havsalt
1 ts nykvernet pepper
1 ts tørket oregano
1/2 ts hvitløkpulver
Forvarm ovn til 200 grader. Plasser rist over langpannen.
Knus bacongull i hurtigmixer til "smuler". Spre på stort fat.
Mix egg, majones, sennep og krydderne i en bolle. Dypp hver del av kyllingen i mixen for så å rulle dem i bacongull smulene. Pass på at de er helt dekket.
Legg på risten i varm ovn - med godt mellomrom, stek i 40 min (eller til gjennomstekt - kyllingsaften sakl være klar om du stikker en kniv i.
6 porsjoner: a 0.9 net karber, 52.8 gr protein, 46.9 gr fett, 650 kalorier
Serveres med blomkålstappe og dampa brokkoli.