< Tilbake til oversikten

Fiberhusk

#1

EirinBK sa for siden:

Er ikke veldig erfaren i dette. har begynt på ketolysekuren for ca 3 uker siden og har flere ganger prøvd å bruke fiberhusk som fortykningsmiddel/mel erstatning i f.eks vafler og pannekaker. men det har blitt mislykket hver eneste gang, får ikke røra til å henge sammen og pannekakene jeg har laget nå ble det bare noen mislykkede lapper av.

Andre som har erfaringer med dette???


#2

Gerd sa for siden:

Hvor mye fiberhusk i forhold til væske har du brukt da?


#3

EirinBK sa for siden:

Husker ikke helt oppskrifter jeg har brukt tidligere, men idag prøvde jeg å lage en røre av det jeg hadde tilgjengelig. 6 egg, 2 dl fløte, ca 2 ss smelta smør og 1/2 boks rømme. brukte ca 1.5 ss fiberhusk og røra ble kjempetykk og måtte spe med mye mer væske.


#4

Helene M sa for siden:

Jeg fikk det heller ikke til med fiberhusk.

Men med soyaprotein ble det kjempebra! :)


#5

EirinBK sa for siden:

Har hørt at det er en sånn spesiell smak av soyaprotein, men kanskje verdt å prøve likevel...:)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.