Er ikke veldig erfaren i dette. har begynt på ketolysekuren for ca 3 uker siden og har flere ganger prøvd å bruke fiberhusk som fortykningsmiddel/mel erstatning i f.eks vafler og pannekaker. men det har blitt mislykket hver eneste gang, får ikke røra til å henge sammen og pannekakene jeg har laget nå ble det bare noen mislykkede lapper av.
Husker ikke helt oppskrifter jeg har brukt tidligere, men idag prøvde jeg å lage en røre av det jeg hadde tilgjengelig. 6 egg, 2 dl fløte, ca 2 ss smelta smør og 1/2 boks rømme. brukte ca 1.5 ss fiberhusk og røra ble kjempetykk og måtte spe med mye mer væske.
Har hørt at det er en sånn spesiell smak av soyaprotein, men kanskje verdt å prøve likevel...:)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.