#1
Kanutten sa for siden:
Jeg klaaaaarer ikke spise mat laget med JBK. Det blir glatt, slimete og seigt! :realmad: :liste:
Hva slags tips har DU som tykningsmiddel??
Selv bruker jeg kremoster, matfløte og finmoset blomkål.
Andre forslag?
Kanutten sa for siden:
Jeg klaaaaarer ikke spise mat laget med JBK. Det blir glatt, slimete og seigt! :realmad: :liste:
Hva slags tips har DU som tykningsmiddel??
Selv bruker jeg kremoster, matfløte og finmoset blomkål.
Andre forslag?
Kitt sa for siden:
Jeg bruker ofte bittelitt Fiberhusk der mange ville brukt JBKM og tykner sauser med et egg, litt ost eller fløte!:)
Benzo sa for siden:
Eggeplommer eller mandelmel, som suger mye væske.
kamp sa for siden:
kokt løk.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.