< Tilbake til oversikten

Pannacotta

#1

Lettliva sa for siden:

Verden beste dessert (syns da jeg ;)

Grunnoppskrift:

2 gelatinblad
5 dl kremfløte
1/2 dl sukkererstatning
1 vaniljestang

Legg gelatinblandene i kaldt vann i noen minutter.
Kok opp fløten, sukkerblandingen og frøene fra vaniljestanga.
Når fløteblandningen har kokt opp, ta den da av platen og tillsett gelatinbladene slik at dem smelter i blandingen.
Hell så blandingen opp i noen fine glass.

Om du ønsker en annen smak på pannacottaen enn vanilje kan du prøve med litt limeskall eller mørk sjokolade istedenfor vanilje.

Kan anbefales!:)


#2

lifejack sa for siden:

Nam, panacotta er veldig godt! Og hvis man vil ha en melkefri variant, kan man bytte ut kremfløten med kokosmelk:)


#3

Zillah sa for siden:

Tror eg skal prøve denne til dessert i dag eg.


#4

Lettliva sa for siden:

Har også prøvd å ha litt lime i - det gir en frisk smak.
evnt. litt kaffepulver for å få litt kaffesmak.


#5

sam03 sa for siden:

har prøvd denne 2 ganger, å jeg må bare si...jeg er elendig kokk :(
begge gangene blei misslykka. de stivnet ikke.neste gang så trur jeg at jeg kommer til å bruke mange,mange flere gelatinplater.
men smaken var helt super :)



#7

Timiane sa for siden:

Dette er godt! Men frosne bringebær på toppen:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.