Mitt står på benken og skal snart i ovnen. Jeg hadde ikke cc og brukte yoghurt naturell i stedet og slengte i litt solsikkefrø også så jeg slapp å åpne en ny pakke linfrø da det ikke ble helt nok. :lol: Var veeeeeeldig mye kli da... Røra var veldig lett på vekt så kanskje det blir et lett brød? Rapport kommer!
Jeg hadde heller ikke cc men brukte cf.
Trodde jeg hadde det med i forrige innlegg:cool:
Står på ettersteking no :)
Til lunsj i morgen ser jeg fram til - en skive med ost og paprika :) og kanskje pitte litt tomat:p
Funka greit med yoghurt naturell istedetfor cc. Ble et ganske tungt og saftig brød, det hadde jeg ikke trodd da jeg spadde det opp i forma for røra veide ingenting. :) Ble helt greit på smak og konsistens, spiser det nå med smør og leverpostei.
Nammmmmm, dette høres jo lovende ut :)
Har ikke rukket teste denne oppskriften selv ennå, og jeg skal jo heller ikke spise slike brød så lenge jeg følger eurodietten, men blir nok å teste det på samboeren tenker jeg :D
Jeg synes og det ble bra. Veldig godt med leverpostei.
Hadde det med til lunsj idag, Skinke, ost, paprika, tomat og majo på funket også bra.
Men neste gang vil jeg har mer krydder eller kanskje bare salt. Smakte litt lite med ost på men veldig godt med leverpostei på.
Og jeg som kjøpte bladet kun for oppskriftene. Jeg skulle jo ha vist at de kom til å komme her også :D
Jeg bakte brødet i kveld, og spiste to skiver til kvelds. Kjempegodt med brød igjen etter ti og en halv måned med nesten bare knekkebrød.
Gleder meg til lunch i morgen. :cool:
Da har jeg laget deigen og skal forsøke meg på dette brødet.
Men.. jeg har ikke urtesalt eller sukrin... brukte vanlig salt og litt flytende natreen,
det eneste jag hadde. Hvis det ikke blir bra, får jeg dra til byen og kjøpe det jeg mangler.
Hei. Er det noen som veit næringsinnholdet i dette brødet? Spesielt karbo innholdet? Hadde satt stor pris på om noen viste det, eller hadde hatt muligheten til å regne ut dette for en nybegynner :)
Takker.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.