Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:
Bunn:
4 egg
4 ss rømme
3 ss rapsolje
2 ss kruskakli
3 ss soyaprotein
1/2 ts salt
1 ss fiberhusk
2 dl revet ost
Fyll:
cherrytomater i skiver
svarte oliven
purre
fetaost
oregano
Tilbehør:
rucculasalat
parmaskinke eller spekeskinke
tacosaus
rømme, gjerne blandet med hvitløk
Fremgangsmåte:
Rør sammen egg, rømme, olje, kruskakli, soyaprotein og salt til en jevn blanding.
Tilsett fiberhusk og bland godt. La røra svelle i 15-20 minutter.
Fyll deretter røra i en liten bakepapirkledd langpanne (20*30 cm), og dryss over ost (jeg brukte mozarella).
Stek bunnen litt under midten i ovnen ved 220 grader i ca 10 minutter, eller til bunnen har stivnet.
Ta ut pannen og legg på tomater, oliven og fetaost og strø over oregano.
Stek videre i ca 15 minutter.
Legg på rucculasalat og skinke på toppen.
Server med rømme og tacosaus.