< Tilbake til oversikten

Skinke vs salami

#1

TrillTrall sa for siden:

Skulle på butikken en snartur og kjøpe skinke til dagens lunsj. Tenkte jeg skulle finne den skinka som hadde minst tilsetningsstoffer og begynte å lese på alle pakkene og ble rent mørkeredd! Alle inneholdt alskens merkelige tilsetningsstoffer, opptil 11 ulike e-stoffer i en og samme skinke! For moro skyld sjekket jeg en pakke peppersalami, den inneholdt ett e-stoff... Endte opp med peppersalamien jeg. Den inneholder kjøtt (svin og storfe), spekk, krydder, startkultur, salt (hva nå det måtte være?) og E-250. Ja, jeg vet man ikke bør spise for mye av E-250, men her var ikke valget vanskelig uansett! Og jeg spiser jo ikke kilosvis med salami i slengen uansett. :)



#3

TrillTrall sa for siden:

Takk for tips! Det skal jeg sannelig sjekke ut! For skinka i butikken ble ikke så veldig fristende etter dette...:eek:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.