< Tilbake til oversikten

Jevning til saus til lammefrikasse

#1

torgn sa for siden:

Jeg har en oppskrift på lammefirkasse, det er 6 dl kraft. Dette skal det brukes litt jevning til hvor det står 4 ss hvetemel. Jeg regner med at JHBK funker minst like godt. noen som vet hvordan forholdet er mellom hvetemel som jevning og JHBK som jevning? Jeg innbiller meg at det bør brukes noe mindre (kanskje mye mindre) JHBK enn hvetemel ? Noen som har synspunkter?


#2

halkatlala sa for siden:

jeg pleier å bruke jbk til hønsefrikasse. til 6 dl væske tipper jeg det holder med en litt toppa ts. husk å riste ut jbk i litt kadt vann før du tar det oppi frikasseen så det ikke blir klumper.


#3

torgn sa for siden:

Ok, takker for tips :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.