rhubarb sa for siden:
1/2 - 3/4 squash
2 tsk olivenolje
1-2 ss smør
100 g røykt tofu
2 egg
1 dl kremfløte
70 g revet parmesan
salt og pepper
Lag spaghettistrimler av rå squash: kutt squashen i så lange kuber som mulig og bruk potetskreller på hjørnene for å få lange, tynne strimler - (eller skrell som normalt om du vil ha tykkere alla tagliatelle). OBS, det myke skrellet fra kjernen egner seg dårlig som pasta, det beste er de ytterste lagene. Ta vare på det innerste skrellet og bruk det til noe annet!
Bland fløte, egg og revet parmesan, og tilsett litt salt og pepper.
Kok opp vann tilsatt salt og olivenolje, og legg squashen i. Den trenger ikke særlig lang koketid, ca 4-6 min toppen!
Kutt tofuen i små terninger og stek i smør til terningene blir gyldne og før en passe sprø konsistens.
Når squashen er ferdigkokt, siles vannet av den, før den legges tilbake i gryta. Der tilsettes eggeblandingen på svak varme, og rør til carbonaraen er gul og fast. Server med et dryss nykvernet pepper:)
Totalt ca 6 karber i oppskriften.