Tone-G sa for siden:
500 g oksekjøtt (jeg bruker bankekjøtt)
1 løk
2-3 gode ss tomatpure
1-2 buljongterninger
1-2 ss paprikapulver
salt/pepper
1 putt seterrømme
Sjampingjong til de som liker det :) Da ville jeg ha stekt det og hivd i kjelen litt før servering..
Brun kjøttet i godt smør, fres løk og ha på tomatpure.. Ha det over i en kjele med litt vann (det skal såvidt dekke kjøttet)
Jeg lot kjøttet trekke et par timer idag siden jeg brukte bankekjøtt, det skal jo være mørt og godt :)
Ha på en putt med rømme, kok opp og server :sikle:
Kjøtter har jeg kokt idag og varmer opp å har på rømme i morra..
Enkelt og greit siden jeg får besøk etter jobb i morra..
Jeg har planer om å servere med ris til gjestene og brokkoli til meg selv :)
Spis og nyt ;)