< Tilbake til oversikten

Stroganoff

#1

Tone-G sa for siden:

500 g oksekjøtt (jeg bruker bankekjøtt)
1 løk
2-3 gode ss tomatpure
1-2 buljongterninger
1-2 ss paprikapulver
salt/pepper
1 putt seterrømme

Sjampingjong til de som liker det :) Da ville jeg ha stekt det og hivd i kjelen litt før servering..

Brun kjøttet i godt smør, fres løk og ha på tomatpure.. Ha det over i en kjele med litt vann (det skal såvidt dekke kjøttet)
Jeg lot kjøttet trekke et par timer idag siden jeg brukte bankekjøtt, det skal jo være mørt og godt :)

Ha på en putt med rømme, kok opp og server :sikle:

Kjøtter har jeg kokt idag og varmer opp å har på rømme i morra..
Enkelt og greit siden jeg får besøk etter jobb i morra..
Jeg har planer om å servere med ris til gjestene og brokkoli til meg selv :)

Spis og nyt ;)


#2

plastbox sa for siden:

Hørtes kjempegodt ut, men hva i heiteste er en "putt"? Er det en slags internasjonal måleenhet bare dere fancy kokker kan? =/


#3

Tone-G sa for siden:

Det er en boks med rømme;)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.