Hei. Jeg lurer på om det er noen som vet noe om eggerøren man får (til frokost) på hoteller, dere vet sånn eggerøre som helt tydelig ikke er laget av ferske egg? Jeg innbiller meg at den er laget av et slags eggepulver eller noe, og lurer på om noen vet om dette inneholder mye karbo? (mer enn røre av ferske egg, altså) Er det tilsatt noe "muffens" tror dere?:confused:
Jeg kjøpte en omelett laget av sånn røre. Jeg bad om å få se innholdsbeskrivelsen og det var ingenting der som lignet på karbiser! Det var mest snakk om antitanter... :ja: Askorbinsyre etc...
Takk for raske svar! Da vet jeg dette (etter å ha lest den andre tråden også): den smaker ikke særlig godt og har småekkel/rar konsistens, men er ganske karbo-trygg. :p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.