Jeg klarer det meste av maten, men sliter med ham omeletten.
Noen som vil ha 6 ham-omeletter? Jeg kan ta imot: risottoen, pasta, pannekaker, kyllingsuppe, bringebærkjeks, barer av alle slag!
Bare så kjedelig å sitte på de...men må jeg spise de så må jeg jo bare det....noen som gidder?
Takk for svar ihvertfall! Må bare si at de omelettene går til sist, så hvis noen vil bytte bare si ifra!
Men skjønner at folk ikke sitter på store lagre av alt mulig. Selv er det bare disse seks posene som henger igjen fra første bestilling. Da visste man jo ikke hva som smakte best!
Ja, en vet bedre andre gangen, da bestiller jeg bare gode ting. :lol:
Har noen middager liggende, husker ikke i farta, men tror det er grønnsakspai og noe annet, kan sjekke hvis du vil?
Ikke noe stress, sjekk når du får tid, de omelettene blir vel de siste jeg tar...(grue, grue)..neida de er jo ikke vonde, men de har en annen konsistens en den oste-omeletten. Må jeg så må jeg, tror jeg takker nei til grønnsakspaien jeg da :nei:
Rart det er tiltak å komme seg opp av sofaen også. Vi har to barn på 4 og 7 og du verden så godt man sitter i sofaen når ungene er sovnet og roen har lagt seg!
Kanskje omeletten blir bedre ved å blande den ut med et egg?
Det jeg hadde var:
2 risotto
2 semolina
2 gr.sakspai
Jeg får de i meg til slutt, men blir ikke lei meg hvis noen vil bytte. ;)
Kjenner veldig godt til det når en har satt seg ja, i går satt jeg ekstra godt, men det er generelt tungt å reise seg når en først har satt seg, derfor går jeg gjerne til jeg stuper til samboerenes min sin store fortvilelse. ;)
Tenkte bare jeg skulle komme med et lite tips som gjør ham-omeletten litt mer spiselig. Bland den ut om kvelden, sett i kjøleskap og stek neste dag. Da får skinken tatt opp fuktigheten skikkelig. Smaken blir den sammen, men jeg synes konsistensen blir bedre.
Og forresten: Semolina = cous cous...
Tusen takk for tilbakemeldingen!:D Snillt av deg. Skal virkelig prøve det med dagen før...takker og bukker for tips!
Cous cous...ja! Det liker jeg veldig godt fra før...nå får vi se hva det blir til!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.