Er dette grei kost, famler litt i blinde, uten bok, må en jo bare prøve
Startet dagen med eggerøre av 3 egg som jeg bladet inn kjøttpølse rester fra dagen før, to små halve pølser tilsatte litt sopp og en dæsj fløte, med litt salat ved siden av
men det ble faktisk mye mat av dette så jeg spiste omtrent halvparten, og sparte resten
til lunsj hadde jeg taco kjøtt deig ca en håndfull som jeg blandet med sopp og litt bambusskudd, for det syntes jeg er sååå godt, her også en liten dæsj fløte, ble en slags knallgod saus av dette, kylling vinger til middag med salat til med oste terninger og litt skinke og agurk
til kvelds ble det ingenting da jeg fortsatt er stappmett=)
har jeg gjort mye feil eller er dette noe som kan spises?
Hvilken pølser spiste du? Fleste "vanlige" pølser har 6 KH pr 100 gram. Også er dem som regel spedd med mjøl, som ikke er bra. Men har du brukt lavkarbo pølser med type 0,5-1 kh pr 100 gram er det helt ålreit!
Når du spiste tacokjøtt, lagde du kryddere selv, eller kjøpte du slik tacokrydderpose? Hvis du lagde det selv er det helt ok, men disse posene inneholder mye rart. Også sukker:S Så anbefaler deg å lage det selv.
Ellers ser det bra ut det du spiste. Kan gjerne bruke litt mere grønt også. Spinat, brokkoli osv. Helst til hvert måltid. Prøv å fyll KH kvota med grønnsaker. Og drikk masse masse masse.
kjøttpølsene var fra firstprize, ungene elsker å ha med de nå de skal på skoletur i skogen med grilling, sier de smaker godt. selv er jeg ingen pølsefan, men tok det jeg hadde for hånden der å da, taco krydderet var i pose fra butikken . men da finner jeg andre krydder å bruke=) Jeg er bare så redd for å feks spise for mye , eller for lite, det er jo like galt det, hva skjer hvis vi ikke spiser karber i det hele tatt? for en liten periode. gleder meg til boka kommer i posten hjelper nok det også=)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.