Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:
800 g kjøttdeig
2 ss bakemiks
1 finhakket løk
2 fedd finhakket hvitløk
2 egg
2 ss yoghurt
1 ts timian
2 ts oregano
2 ts persille
2 ts mynte
2 ts salt
1/2 ts pepper
[LEFT]fetaost[/LEFT]
[LEFT]Fremgangsmåte:
Ha alle ingrediensene, bortsett fra fetaosten, i en bolle og bland godt.
Dekk over bollen og sett den kaldt i ca 30 minutter.
Kutt fetaosten i biter/strimler.
Del deigen i 10-12 biter og form hver bit til boller. Trykk dem flate, legg fetaost på den ene halvdelen og brett den andre halvdelen over. Forsegl kantene godt.
Brun burgerne 2-3 minutter på hver side i en stekepanne. Legg dem deretter i en ildfast form og dekk med aluminiumsfolie.
Stek i ca 30 minutter ved 200 grader, til burgerne er gjennomstekte.[/LEFT]