< Tilbake til oversikten

Smelte søtning?

#1

Klistine sa for siden:

Jeg sitter å leser endel oppskrifter for å få inspirasjon til å lage forskjellige ting. Men i veldig mange av de trenger man å smelte sukker. Så jeg lurte på om det går ann å smelte "sukker" og få samme effekt?

Jeg har bare natreen nå, går det? eller er det noe annet som går? :)


#2

Nannah sa for siden:

Nei,om det er Sukrin du tenker på kan det til en viss grad smeltes, men blir "sukrete" igjen når det avkjøles. Går ikke å lage sukkerlake fx.
Lurer fælt på hva du skal lage som du trenger smeltet sukker i? :p


#3

Klistine sa for siden:

Fant noen oppskrifter på passion 4 baking. Blandt annet å lage krokan. Da trengte man smeltet sukker rundt valnøttene. Tror du det kan funke?


#4

RaoulDuke sa for siden:

Rimelig sikker på at det kun er vanlig sukker som kan karamelliseres.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.