Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:
200 g valnøttkjerner
100 g mørk sjokolade
200 g sukrinmelis
4 egg
Ingredienser sjokoladefyll:
50 g sjokolade
25 g smør
1 eggeplomme
Fremgangsmåte:
Mal nøtter og sjokoladeruter litt grovt i en foodprocessor eller blender.
Rør sammen egg og sukrinmelis, og bland sammen sjokolade og nøtter i eggeblandingen. Rør godt.
Hell røren i en liten bakepapirkledd langpanne (ca 25x30) og stek midt i ovnen ved 175 grader i ca 20 minutter.
Smelt smøret til sjokoladefyllet på lav varme i en kjele og brekk oppi sjokolade.
Avkjøl litt, og rør deretter inn en sammenpisket eggeplomme.
Bre sjokoladefyllet utover nøttebunnen.
Del bunnen over på midten og legg bunnene mot hverandre med fyllet i midten.
Skjær opp kaken i små konfektbiter og oppbevar i en tett boks.