< Tilbake til oversikten

Minifrittatas

#1

Lisbeth sa for siden:

Oppskrift med bilder her

Smør 10 store muffinsformer med litt olje. Som vanlig anbefaler jeg å bruke former uten altfor mye "trekkspill" på sidene. Jeg bruker Euroshopper sine, kjøpes på Ica og Rimi.

Ingredienser:
200 g phiadelphiaost (jeg brukte den med paprika og løk)
1/2 finhakket løk
70 g hakket spinat
50 g salami
2 ss soyamehl
1/2 ts salt
1/4 ts pepper
2 egg
cherrytomater
revet parmesan

Fremgangsmåte:
Rør sammen philadelphiaost, løk, spinat, salami, soyamehl, salt og pepper.
Pisk eggene lett og bland dem inn i røra.
Fordel røra i muffinsformene, legg en tomatskive på hver og dryss parmesan over.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i ca 15 minutter.

Kan spises både varme og kalde.


#2

LiMe sa for siden:

Disse skal jeg prøve. Må jo være perfekt å ha i kjøleskapet!


#3

Tusta88 sa for siden:

Vet du sånn ca hvor mange karber det er i disse?
Helt ny, så er i lærefasen.. :)


#4

marjusen sa for siden:

Regna på det og jeg kom til ca 20 KH.
DVS 2 karber pr stk


#5

Tusta88 sa for siden:

Tusen hjertelig takk:)
Gleder meg til å prøve..
Begynner på Torsdag:)


#6

Klara sa for siden:

Disse var enkle og kjempegode!

Syntes de ble så små når de sank sammen igjen, noen som har forsøkt med dobbel oppskrift? Redd for at de skal renne over.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.