Mellon sa for siden:
Har laget denne selv, men har stjelt litt fra andre oppskrfiter her inne. Oppskriften er litt sånn en dæsj av det, og en dæsj av det. Grunnoppskriften er alikevel:
1ss smør, smeltet 30 min i micro
1 egg
1 ss fløte
1/2 ts bakepulver (den har jeg på toppen av de tørre ingridiensene)
Tørre ingridienser, her kan man jo prøve seg frem. Jeg bruker litt knuste linfrø, mandelmel og litt havregryn, man kan nok ha i det man liker. Jeg har vel ca 1/2- 1 dl av hver ingridiens- her varierer man etter hvilken filosofi en bruker.
Blander sammen det våte godt først, jeg blander det i en stor kopp, så blander man inn de tørre ingridiensene. Nuker den i microen i 1,5 min. Denne kan så deles i to og en kan ha pålegg på. Jeg spiser den for første gang kald nå, pleier ha den varm, og den smaker like så godt kald. Supert dersom en savner noe å ha pålegge på. Syns dette er mye fastere og bedre en oopsie lappe:o
Vet ikke hvor mye karbes det er i denne, men det kommer jo ann på hva man har i ellers.