< Tilbake til oversikten

Brødet ble knallgrønt!

#1

TrillTrall sa for siden:

hehe Skulle bake solsikkebrød for et par dager siden og manglet selvfølgelig både ditt og datt og endte opp med følgende ingrendienser:

egg
helmelk
philadelphiaost
kokosmel
linfrø
solsikkefrø
sesamfrø
havregryn (store)
salt
natron (selv bakepulverboksen var tom!)

Kjørte frøene og havregrynene i miksebollen til stavmikseren og det er noen av frøene som har reagert med ett eller annet under steking (natronet???) så brødbitene ser knallgrønne ut inni! Noen som vet hva det skyldes?

Det ble ikke så veldig godt med natron heller så jeg må huske å kjøpe bakepulver. :)


#2

mallilen sa for siden:

Haha, må jo være det perfekte halloween-brødet dette :p


#3

mumin sa for siden:

Hei!
Det står bak på solsikkefrøpakka mi at det kan bli grønt med natron og hjorthornsalt.


#4

TrillTrall sa for siden:

Aha! Jeg trodde kanskje det var linfrøene, men da er nok solsikkefrøene og natronet synderne! :) Det ser merkelig ut, men smaker greit.


#5

TrillTrall sa for siden:

God ide! Om man skal ha Halloween-party kan man med andre ord lage et brød med masse solsikkefrø og natron! :lol:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.