Synes denne er kjempe god, smaker ikke egg og blir veldig sprø hvis man steiker bunnen riktig (varierer veldig fra ovn til ovn hvor lenge den skal stå) . Jeg har forresten ikke bakemiks, så bruker spielberger sojamel og fiberhusk :)
Pleier også å lage "frokostlapper" med utgangspunkt i samme oppskrifta. Men lager dobbel porsjon for å dekke en hel stekeplate, og bruker 3 egg istedenfor 4 :) Pleier også å slenge oppi litt enten litt rømme, creme fraishe, cottage cheese, philadelphia eller noen form for kremost i tillegg:)
Disse kan man bruke som brødskiver og slenge på det man ønsker av pålegg :)
For et par dager siden prøvde jeg også cottage cheese med litt fløte og funsaft, og det var utrolig godt :D
Denne synes jeg er knall! Smaker definitivt ikke egg :D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.