Denne ble jeg veldig fornøyd med...den er avart av en av mine tidligere oppskrifter og egner seg godt for dem som synes de må ha en erstattning for poteter :)
1 stort blomkålhode
100g kremost naturell
150-200 g revet ost
1 ss rømme
1 egg
Kok blomkålen i buketter i usaltet vann.
Hell den i et dørslag og knus/press ut vannet med en potetmoser..el baksiden på ei sleiv. Sånn at det blir en tørr grovknust masse tilbake.
Hell den tilbake i kjelen og rør inn det andre. Jeg valgte å ikke krydre extra her...da jeg syntes osten gir nok smak.
Rør alt godt sammen og hell i en smurt ildfast form.
Jeg laget denne i dag, med litt løk i og med stekt lavkarbo pølsebiter i, og den ble kjempegod :).
Denne er jo helt genial både som egen rett, og som tilbehør.
Da har jeg nettopp spist denne som tilbehør til svinekoteletter. Kjempegodt! Jeg tok oppi litt sitronpepper også jeg da, siden jeg er veldig glad i det. Gubben spiste vel opp over halve forma tror jeg ;-)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.