Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser fyll:
400 g kjøttdeig/karbonadedeig
tacokrydder*
1/2 glass tacosaus
Fremgangsmåte:
Brun kjøttdeigen og rør inn tacokrydder. Tilsett litt vann og la det putre i noen minutter.
Rør deretter inn tacosaus.
Ingredienser bunn:
3 egg
75 g smøreost
2 ss rømme
30 g bakepro
2 ss fiberhusk
1 ts salt
2 ts krydder (f.eks chili explosion fra santa maria)
50 g revet ost
Fremgangsmåte:
Pisk egg, smøreost og rømme til en jevn røre.
Pisk inn bakepro, fiberhusk salt og krydder, og rør deretter inn osten.
Smør 18 store muffinsformer med litt olje. Jeg anbefaler muffinsformer uten "trekkspill" på sidene, f.eks Euroshopper sine (kan kjøpes på Rimi).
Fordel røra i muffinsformene, og la de hvile i ca 10 minutter så fiberhusken får tid til å svelle.
Fordell deretter kjøttsausen i formene. Fyll gjerne i noen grønnsaker oppå kjøttet, f.eks paprika, løk og minimais.
Strø tilslutt ca 10 g revet ost på hver muffins.
Stekes midt i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca 20 minutter.
Jeg fryser ned muffinsene to og to, og putter de i mikroen i et par minutter på full effekt når de skal brukes.