< Tilbake til oversikten

Laks i urtesaus (med bilder)

#1

Makronella sa for siden:

I går leste jeg (til da) siste innlegget i LCHF-bloggen tenkte dette skulle jeg prøve - og det skal jeg fortsatt, men det ble ikke i går, som tenkt.
Derimot begynte jeg eksperimentere med laks med noe av samme prinsippet og ingredienser som hun brukte på kyllingen -pluss at et par ting som ikke kunne ligge lengre havnet oppi ........

Jeg bruker :

4 laksefileter (disse frosne der 4 fileter henger sammen)
et stykke purre
plomme tomater
tynne asparges -i biter
1 dl creme fraiche
2 dl fløte
2-3 ss pesto
i mangel ab friske urter bruker jeg
1 knapp ss av basilikum og timian

Laksestykkene deles i to og surres lett i litt smør - når de snus legger jeg i purre og asparges og lar det få et par minutter før delte tomater haes i gryten. Derettet heller jeg på fløten og creme fraich som er blandet sammen med pesto.

[CENTER][/CENTER]

Lar det hele surre på svak varme i 5-6 min til fisken er gjennom kokt. Har i urter og lar det hele få et par minutter til før servering.

[CENTER]

[/CENTER]


#2

LabbeLis sa for siden:

Å hellige pesto-laks, dette var herlig! :D


#3

senorita sa for siden:

Dette såg nammis ut, må jeg prøve neste uke ja :D


#4

Mellon sa for siden:

Dette må definetiv prøves da jeg har en fryser full av laks:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.