Og jeg ble positivt overrasket!! Men måtte ha i endel søtning.. og kakao! Jeg kan fint klare å drikke det, men det blir nok ingen favoritt! Men på dager som jeg har fått i meg lite fett er den helt ypperlig!! Og den metter godt... merker det her jeg sitter etter å ha drukket halve koppen bare!
Det går absolutt an, babydoll! Min stavmiksar vandra heden forleden, og den nye eg nettopp hadde fått, den gikk likesågodt same veg etter berre nokre få gongars bruk. Så da var det fram med den gode gamle miksmasteren og eggemjølka vart heilt fin den.
Det går sikkert an å lage ho med vanleg handvisp også, men da ville eg brukt kun eggeplomme i staden for heilt egg (fordi eggekvite er vanskelegare å piske jamnt inn for hand), og så ville det jo ikkje blitt like flott skum på langt nær. Men eggemjølk hadde det nok blitt okke som.
Jeg syns selve eggemelka smaker vann med fett i XD Men tilsette godsaker som kaffe, kakao, søtning osv blir det herlig. Kanskje te? Denne reddet meg når jeg var forkjøla og ikke klarte å spise stort.
Jeg har aldri prøvd å drikke eggemelk "bar", altså uten en dobbel espressoshot eller tilsvarende mengde sterk te i glasset. Men i den sammenhengen er det altså supert :D
ROFL Nerthus. Vel den første var faktisk rundt femten år gammal og hadde sunge på siste verset lenge. Den andre derimot, må eg seie eg vart mektig skuffa over. Kniven lausna i festet :mad: Kunne ikkje gå tilbake og reklamere heller, ettersom det var ei gåve eg fikk sist jul. Eg føler meg heilt handicappa i kjøkenet utan stavmiksar, er jo normalt i bruk kvar dag til eitt eller anna, ofte fleir gongar om dagen.
Anbefaler BAMIX stavmikser. Pappa sin fungerte fint i over 30 år - nå har de kommet tilbake i butikkene igjen i Norge. Koster litt mer enn de andre - men har en helt utrolig levetid!
Eggemelka er ikkje så verst nei. Men best om ein heller oppi ligg espresso. Eg drikk den då kald, som iskaffi. Mmmmm!
Er veldig avhengig av stavmiksaren også.
Takk for tipset, Nerthus. Aldri høyrt om, men skal absolutt sjekke den!
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.