Begynner på en lavkarbodiett i dag, og har ryddet diverse karbospekket hermetikk ned i kjelleren. Leste på maiskornboksene at de inneholder mye karbo, mens på babymaisboksen sto det at det var lite karbo.
Kan dette stemme? Er det ok å spise litt babymais, og hvorfor er det så mye mindre karbo i denne typen mais i forhold til de løse kornene? Noen som vet? :confused:
Babymais er ung mais, som er høstet før den begynner å produsere sukker, noe som skjer i modningsprosessen. Tenk på sure epler mot modne epler. Derfor har den så mye mindre karbohydrater en "vanlig" mais.
Sorry mofe darling, babymais ER ikke en risplante, det er ungmais, som LilNoor sier. Her er også en side om babymais: cru.cahe.wsu.edu/CEPublications/pnw0532/pnw0532.pdf
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
[font=Verdana][/font]
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.