Nannah sa for siden:
Denne står i ovnen nå :sikle:
2kg utbeinet kam av nakkekottelett
3 hakkede hvitløkfedd
2ss hakket frisk rosmarin
2ss hakket frisk oregano lr timian
salt og pepper
1 dl smeltet smør
2 hakkede ferske tomater
2-3 dl hvitvin.
Gni inn kjøttet med salt og pepper.
Rull det i krydder/hviløkshakk
Legg i en Ildfast form
Ha i tomatene, og hell smeltet smør over.
Sett i ovnen på 200g varmluft og stek i 30 min
Deretter skrur du ned til 150g, og steker videre i
ca 4 timer.
Hell på vinen etter 3 timer.
La kjøttet hvile i minst 15 min før det skjæres i skiver.
Bruk skyen som saus. Kok den evnt inn m fløte.
Serveres hos meg i kveld med smørstekte brekkbønner med hakkede valnøtter, fetaost og sitron. Samt en grønn salat og oliven.