Sosionom1 sa for siden:
Hei hei :)
Jeg leste nettopp i Fedons "Sukkerbiten" at man må unngå mat hvor det står "delvis herdet: vegetabilsk fett, plantefett, fett, olje, planteolje, marint fett". Betyr dette at dersom det bare står "vegetabilsk fett", (og ikke delvis herdet vegetabilsk fett" - så er det greit? Eller er vegetabilsk fett eller olje også skadelig? :confused:
Når jeg lager grønnsakssuppe har bruker jeg knorr sitt glass med grønnsaksbuljong. Denne inneholder vegetabilsk fett og vegetabilsk olje. Betyr det at det er skadelig transfettsyre i denne da?? Jeg forstod ikke helt det som stod der.
Er det noen som vet hvilke buljongterning-typer som er ok å bruke? Jeg lager mange supper og synes det er greit med både fiske og kyllingbuljong i terninger. Synd hvis jeg ikke kan bruke den Knorr, grønnsaksbuljong, for den er så god synes jeg...:rolleyes: