1: Helt normalt. Det er en av bivirkningene som står om i boka.
2: Det står meny og oppskrifter i boka. Lurt å starte med de til du blir mer sikker. Med tanke på hva man skal spise, hvor mye osv osv.
3: Du kan trene det du orker.
4: Så lenge du vet at du spiser etter kurens regler, så trenger du faktisk ikke stix. Men har nå du kjøpt de, prøv etter et par dager ( om kvelden, 2-3 timer etter siste måltid)
Ellers, så anbefaler jeg deg å låne boka på bibiliotek, eller kjøpe den. Slik at du lettere skjønner kurens prinsipper og regler :)
Tusen takk :-) er på dag 2 nå, og sliter veldig med å finne ut hva jeg skal spise osv, tar tid å komme seg inn i dette merker jeg.
Sliter med å telle karbohydrater... og er redd jeg har spist for mange i dag..
Spiste ca 1 lapp til frokost (som jeg lagde etter en oppskrift her inne) med skinkeost og paprika på, og spiste også en sånn med to skiver bacon på til lunsj.
Hvor mye karbohydrater tror dere dette inneholdte? Og hvilken bok er det alle snakker om? Det er jo så mange forskjellige, noen bøker sier man ikke skal overstige 20 karbohydrater pr dag, mens mange inne på forumet snakker om 15 osv..
I oppskriftforumet er det mange spennende oppskrifter :)
Det kan også lønne seg å ta en titt i ulike journaler, mange skriver opp hva de spiser hver dag :)
Kan også være nyttig å opprette en egen journal hvor du bl.a kan ha oversikt over måltidene dine og framgangen du får :)
Det er veldig ulikt antall karber i de forskjellige lappe oppskriftene. Den jeg bruker (som er beskrevet i journalen) er den jeg har funnet med færrest karber så langt (under 0,5 per lapp hvis jeg ikke tar heeelt feil??), så spiser de med god samvittighet :) Den er egentlig basert på en pizzabunn oppskrift jeg fant her:P
Her er min journal. Jeg har ikke skrevet journal så lenge, men kommer til å skrive ned blant annet hva jeg har spist hver dag :)
Jeg har bare holdt på ca 1 mnd, så er ganske fersk her. Men man lærer masse av de erfarne her inne :) Så det er bare å bla seg gjennom journaler og oppskriftforumet.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.