< Tilbake til oversikten

Sjokoladesaus 85%

#1

noor sa for siden:

Idag har jeg "komponert" en sjokoladesaus som skal brukes til en familiemiddag på søndag - Jeg ble skikkelig fornøyd.:)

50 gr sjokolade 85% (smeltes i vannbad)
1 egg med 1ss splenda (piskes til eggedosis)

Bland eggedosisen i den smeltede sjokoladen.

Jeg serverte dette med:

Ferske bringebær og pisket kremfløte, helte sjokoladesausen over.

Min mann smiler ennå. :p


#2

Tone-G sa for siden:

FAntastisk! En dessert etter min smak :sikle:


#3

Tulip73 sa for siden:

Nice :D

Denne er nå arkivert.


#4

gran canaria 76 sa for siden:

Hvor mange karber:confused:???
kan man bruke noe annet enn splenda??

Sounds so nice;)


#5

noor sa for siden:

Jeg brukte ca 50 gr sjokolade og det betyr 7,5 gr karbo. Men denne prosjonen er nok til 4. personer så da blir det akseptabelt nivå, 1,8 gr pr. prosjon.
Du kan bruke annet søtning f.eks sukrin. Jeg personlig synes splenda smaker bedre. :)
Lurt å helle den over desserten mens den ennå er varm, for da er den flytende.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.