Jeg var i helsekostbutikk i går for å kjøpe soyaprotein.
Men hun dama nekta på at det gikk an å bruke i baking og mente bestemt det var soyamel jeg skulle ha. Det var ikke mye karbohydrater i soyamelet heller, men er det bedre å bruke soyaprotein? Og hvor får man kjøpt det?
Mange sier det blir så ekkel smak av å bruke soyamel, men det kommer nok veldig ann på hva slags type det er.
Jeg har ikke prøvd soyaprotein (dyyyyrt! hehe), men bruker spielberger soyamel med bare 3 karber per 100 gram, og er veldig fornøyd med det, har ikke kjent noen ekkel bismak de gangene jeg har brukt det. Så er det ikke så dyrt heller, jeg kjøpte det på ica maxi.
Er det andre som har erfaringer med spielberger i forhold til reint soyaprotein? :) Er nysgjerrig selv ;)
Ja, det er det jeg kjøpte... Så de solgte det på Obs også. 23 kroner pakka. Rimelig :)
Da kan jeg iallefall bruke det, selv om jeg egentlig skulle ha soyaprotein...:p
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.