< Tilbake til oversikten

Deilig, enkel rødvinsaus med god tid på seg

#1

Huldr sa for siden:

Jeg skulle tømme fryseren og der hadde jeg en isbitterningpose med rødvin som jeg frøs ned en gang jeg hadde igjen en slump som ikke var drikkbar lenger. Dermed ble det luksussaus uten ekstra utgifter!

Veldig, veldig god saus :sikle: Å bruke god tid på sausen gjør susen! Samtidig er den ytterst enkel å lage, naturlig lavkarbo, og passer seg selv for det meste.

Fra Matprat.no

Jeg brukte "Fond du Chef" fra Knorr (ny type halvflytende buljong uten tilsetningsstoffer) i stedet for oksekraft, og en vanlig liten løk i stedet for sjalottløk. Ja, og vanlig saltet smør også ... Hvis du gjør det samme, husk å sløyfe saltet, da den blir salt nok av buljongen og smøret.

Nydelig!! :)


#2

Nannah sa for siden:

Mmmmm...høres nydelig ut :sikle:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.