< Tilbake til oversikten

4 vafler med oregano

#1

only39 sa for siden:

Etter inspirasjon fra MarensLille oppskrift, som du finner her
prøvde jeg meg på en oppskrift i dag.

4 VAFLER med oregano. (frokost/lunsj/mellommåltid)

2 egg .... .... .... ... 1,2 karb
2 ss seterrømme ... 0,9 karb
2 ss kremfløte .. . 1,0 karb (max)
5 ss vann .. ... ... 0,0 ¨
1 liten ss fiberhusk.. 0,0 ¨
1 stor ss soyaprotein.. 0,6 ¨
1 liten ts bakepulver ..0,7 ¨
1 ts oregano .. .. .. .. 0,2
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Totalt karboinnhold: 4,6
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Jeg tok i litt når det gjelder karber på fløta og jeg er usikker på bakepulver, så da er det bedre å beregne litt syns jeg :p

Jeg tok to til frokost i dag, med gulost på, og det var godt! Hadde nok smakt ekstra godt med paprika på gulosten men det hadde jeg ikke i kjøleskapet. Kan godt tenke meg at Tine Krydderost, smørbar, er god på også, eller annen ost. Har nå to igjen som blir neste måltid, da skal jeg ha på skinke eller kalkun, sammen med ost!
ANBEFALES!!
Og det jeg syns er deilig med det her er at det føles som jeg spiser bakverk, som jeg er så glad i !! :eek::o


#2

siri.1995 sa for siden:

kan man fryse disse?


#3

ketto sa for siden:

Dette fikk jeg bare til å bli en flytende masse som tøyt ut over alt fra vaffeljernet.. Måtte bruke 1 time på å rengjøre det..

Steker du det i vaffeljern?


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.