Julie sa for siden:
Tok utgangspunktet i MillaVanilla sin pannekakevariant :
Basisoppskrift:
2 egg/1 egg (120/60 g)
2 ss/3 ss seterrømme (10/15 g)
20/25 gram knuste linfrø
4 ss kruskakli (5 g)
1 ts fiberhusk (1 g)
3 ss Splenda (6 g)
3 ss/4 ss vann (45 ml)
15 gram smør, eller nok rapsolje til å dekke bunnen av pannen.
Stekevarme: litt over middels varme (jeg brukte 6 på min komfyrs "skala" fra 1 til 9).
Steketid: 3-4 minutter på hver side (avhenger av komfyr; pass på så den ikke blir brent! :p)
Resultat: Røra blir ganske porøs, så derfor trenger man de tre/fire spiseskjeene med vann. Kanskje en idé å prøve med fire, men det er som man selv vil. Kan være lurt å bruke to stekespader til å snu den.
Den er forresten skikkelig mettende, så jeg deler den i to porsjoner og tar med den ene til lunsj. ;)
Næring: 7.5/7.3 g kh, 431/385 kcal, 20.5/14.6 g protein, 34.2/31.4 g fett.
Delt på to prosjoner: 3.8/3.7 g kh, 216/193 kcal, 10.3/5.2 g protein, 17.1/8.6 g fett.
Valgfrie ingredienser:
Kanel
(Skal legge til flere etterhvert som jeg prøver ut mer ;))