< Tilbake til oversikten

Noen som så Viggo på lørdag i går?

#1

Karissima sa for siden:

I går var Marit Christensen gjest i programmet og fortalte om sin vektreduksjon. Først gikk hun ned 40 kg ved å følge et lavkarbokosthold i noen år . På grunn av hjerteproblemer ble hun av legen sin rådet til å gjennomgå en GBP for å gå raskere ned i vekt og resultatet er nå altså 90 kg totalt.


#2

Veggpryd sa for siden:

Fillern, det fikk jeg ikke med meg. Lurer på om det går an å se programmet på nett...? Det må jeg sjekke. :)

Edit: Joda, det går fint! www.nrk.no/nett-tv/klipp/673455/


#3

Carisma sa for siden:

Ja, de tyter fram disse lavkarbo-kjendisene :D Her om dagen sa Øyvind Loven på Radio Norge at han sverget til naturlig mat uten mel og sukker. Sikekrt derfor han plutselig så fem år yngre ut


#4

Supera sa for siden:

Ja, jeg så faktisk det programmet. Det var ikke så mye hun snakket om det, men hun var tydelig for lavkarbo! :snill:


#5

Kitt sa for siden:

Det som festet seg jos meg, selv om jeg så på det pga GBP- biten, var det hun sa om at 30% av oss ikke tåler/takler karbohydrater. Har aldri hørt noen snakke om det tallet før! Interessant!
Om det stemmer, vil det jo si at de statlige retningslinjene kun gjelder for max 70% av befolkningen!:p
Og det er lite, syns jeg!


#6

Supera sa for siden:

Fedon sier:
Insulinresistens er en arvelig tilstand som gjør at insulinet ikke blir utnyttet godt nok i kroppen, og det fører til at mengden insulin i blodet øker. Konsekvensen er at man lett legger på seg og vanskelig går ned i vekt.

Flere vitenskapelige studier anslår at 30-40% av den hvite befolkningen er arvelig disponert for å utvikle forhøyet insulinproduksjon eller insulinresistens. Så mange som 70-80% av befolkningen i Afrika og på det indiske subkontinent er disponert for insulinresistens. Blant de som er overvektige, har så mange som 80 % insulinresistens.


#7

Kitt sa for siden:

Kuuuult! Men da er det jo såååå mye som blir helt feil, da!:(


#8

Bombus sa for siden:

Jøss, det var interessante tall! Skal jeg huske til en eventuell diskusjon om temaet...


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.