Er det noen her som har en god oppskrift på en dip til artisjokk. Har i "lekse" denne uken å prøve 2 nye grønnsaker og artisjokk er på listen min. Har hørt at man kan koke den og dippe bladene i en dip. Noen her som har prøvd det??:confused:
Jeg lærte å spise dem med bare meierismør, jeg!:sikle:
Hadde hver vår skål med smør og liksom skrapte av smøret med artisjokken!
Ellers er sikker Karbosaras dipp god: 1 boks Creme Fraiche (ha i en kjele, kok opp i en stor kjele, da den kan sprute litt) 1 terning kyllingbuljong (mengde som til 1/2 liter, smuldres i CF) ca 50g rød Norzola (smakes til i CF, ta litt av gangen, så smaken ikke blir for sterk)
La alt koke et par minutter, og da skal alle de grønne knuppene bli borte, ellers er det bare å ta stavmiksern og mose de bort.
Jeg bruker 1ss kyllingfond i stede for buljongen! NAMNAMNAM
Kan brukes varm eller kald, til kylling, baconcrisp, stangselleri etc etc
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.