Jeg oppdaget denne siden ved en tilfeldighet. Søkte på sukkersensivitet fant south beach, og så fant jeg denne siden.Dette er ca 10 uker siden.
Det har forandret livet mitt. Nå er jeg 7!!!!!kilo lettere, har mer energi, bedre hud og er i tillegg mer glad og tålmodig.
Jeg startet med SB og har egentlig holdt meg til en enkel regel. Ikke sukker, potet eller hvete. Spiser ellers som jeg vil.
Så takk alle kloke hoder som har lagt ut deres erfaringer som har gjort det lettere for meg å holde ut når kroppen ville ha sukker.
Så flink du er! :) Prøver og følge South Beach (så godt jeg kan) ;) jeg også, men har vært litt "motgang" i det siste, så det går tregt. Motgang som i helger med litt vel mye utskeielser...
Lyst og legge ut eksempel på dine dagsmenyer kanskje? Jeg ønsker meg litt mer South Bbeach variasjon..
Takk:) Jeg spiser mer salater enn før. Middagene er stort sett like som før, men når barna får potet eller ris, så tar jeg mer salat. Om jeg ønsker mer tilbehør tar jeg ris med lav GI (ca to ganger i uken). De selger det på Centra:)
Har oppdaget utrolig mye grønne grønnsaker jeg ikke har spist før. Det går mye i alfalfa, avokado, brekkbønner, asparges, bønnespirer, spinat, manchego-ost og olivenolje. For meg har dette med planlegging vært viktig. Lager store salatboller som jeg deler opp i to eller tre bokser og setter i kjøleskapet.
Spiser også endel omeletter med parmaskinke og gulost i.
Sauser lager jeg av kjøtt/fisk/kyllingkraften og sper ut med creme fraiche. ca en tredjedel av en boks til 3 stk.
Når jeg ønsker å skeie ut blir det med en atkinsen-bar eller litt vin.
Har også spist lettisen til Diplomis med sjokolade. Veldig god.
Det går forbausende lett.
Tar også tilskudd fra Supernature. Spirulina og prebiotic fiber. Pluss en olje med omega 3,6,7 og 9.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.