2 plater med mørk sjokolade (sukkerfritt)
50 g delphiafett
120 g smør (kunne tatt litt mer)
120 g bakemix (kunne tatt litt mindre for å få kulene litt mykere, kanskje)
40 g kokos
1 halvstor ss med kakao
2-3 ts espresso-kaffe (kommer ann på hvor mye kaffesmak man liker, jeg liker en del, og tok 3 ts)
Kokos å rulle i. Disse ble MYE bedre enn sist da de ble litt for harde, for søte og litt for mye kokos i. Jeg tror jeg er hekta på disse. Jeg tror jeg regnet på det til å bli ca 30 kh i alt, og jeg fikk ca 50 kuler. (små)
Disse skal lages igjen:D
hva kan man bruke istede for bakemix? (hva er det?)
og hva er delphiafett? :)
og hvor får du tak i dette? er dette også de sjokobollene som kalles ''negerboller'' ?:)
Bakemix kjøper man på ketolyse.no. Jeg vet at mange bruker soyapulver istedet, men jeg har ikke lyktes med å finne et produkt som er så nøytralt som jeg vil ha det. Jeg synes soyapulveret har en vond bismak og er altfor salt. Derfor bruker jeg som regel bakemix framfor soyapulver, selvom det blir noen ekstra karber.
Delphiafett er rent, smakløst fett. Ligger på samme sted som smør i butikken. Jeg kunne med like stort hell brukt bare smør, men jeg hadde delphiafett liggende som jeg tenkte jeg kunne bruke opp :)
Dette er nok en variant av "negerboller", ja. :) Jeg vet at det var en her inne som hadde brukt soyaflak/soyaflokker i sin oppskrift, og jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe det. Men de hadde ikke det jeg skulle ha på helsekosten her, så da endte jeg opp med min variant istedet :) Den typen soyaflak som hun hadde brukt, hadde visst bare 5g kh per 100, noe jeg synes hørtes veldig bra ut :) Men som sagt, så hadde de ikke det her, så det får jeg prøve en annen gang. :)
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.