Gerd sa for siden:
Kokos/mandel-kjeks med sjokoladebiter
(underkant av 20 karber i hele røra, jeg fikk 32 coockies)
70 gram hakkede mandler
70 gram mykt smør
50 gram sukrin
2 gram splenda
4 egg (str medium)
¼ ts salt
10 dråper mandelessens
70 gram mandelmel
50 gram kokosmasse
50g grovhakket sjokolade etter ønske (jeg brukte mandelsjokolade fra sukkerfritt)
Gjør så her:
Grovhakk mandlene og tørrstek de i stekepanne litt på middels varme.
Rør smøret sammen med egg, søtstoff, salt, mandelessens. Bruk mixmaster.
Til sist blander man inn de ristede mandlene, kokosmasse og mandelmel.
Fordeles utover papirkledd stekeplate med spiseskje. Trykkes flate
Stekes i forvarmet ovn på 150 grader i ca. 30 min til de er gyldenbrune.
La de avkjøle på rist.
Når man tar de ut er de myke. La de gjerne ligge i ”friluft” på kjøkkenbenken til de er blitt mer sprø. (natta over)
Oppbevares i en boks u/lokk
Ved å lage de som topper blir de mykere inni.
Trykk de gjerne litt flate før steking
[img]http://forum.lavkarbo.no/picture.php?pictureid=2490&albumid=443&dl=1286379413&thumb=1[/img]