< Tilbake til oversikten

Cocosa

#1

Opheliia sa for siden:

Jeg er litt usikker på om det er blitt lagt ut før, hvis ikke så kommer det uansett nå. I juleutgaven til KK (jada..:p) så er det en oppskrift og to fra Cocosa-produsenten, samt en link til siden deres hvor vi kan finne oppskriftshefte. Heftet får en i PDF-fil.

Link: www.soma.no
En kan også kontakte dem på mail: [EMAIL="[email protected]"="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
eller på 69232770

(De har også oppskriftshefte til Udo's Choice olja)


#2

Opheliia sa for siden:

Udo's Hollandaise sause

Denne klassiske sausen smaker nydelig til fisk eller asparges, og bør nytes umiddelbart etter tilbereding. Oppskriften gir ca 2 dl saus.

  • 3 eggeplommer
  • 1 ss friskpresset sitronsaft
  • 1/4 ts havsalt
  • En klype kayennepepper
  • ca 115 ml smeltet, usaltet meierismør
  • ca 60 ml Udo's Choice

Slik gjør du

Blend eggeplommer, kayennepepper, salt og sitronsaft i en blender og bland godt. Smelt smøret forsiktig i en kasserolle (ikke la det bli brunt). Hell det smeltede smøret, og deretter oljen i eggeblandingen mens blenderen går. Sausen vil da tykne.
Serveres umiddelbart, sammen med for eksempel fisk eller asparges. Sausen kan også holdes varm over vannbad i opp til 20 minutter - husk i så fall å piske den jevnlig.

Blant annet kan vi finne denne oppskriften og en del andre inne på siden deres!:D


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.