Jeg er litt usikker på om det er blitt lagt ut før, hvis ikke så kommer det uansett nå. I juleutgaven til KK (jada..:p) så er det en oppskrift og to fra Cocosa-produsenten, samt en link til siden deres hvor vi kan finne oppskriftshefte. Heftet får en i PDF-fil.
Denne klassiske sausen smaker nydelig til fisk eller asparges, og bør nytes umiddelbart etter tilbereding. Oppskriften gir ca 2 dl saus.
3 eggeplommer
1 ss friskpresset sitronsaft
1/4 ts havsalt
En klype kayennepepper
ca 115 ml smeltet, usaltet meierismør
ca 60 ml Udo's Choice
Slik gjør du
Blend eggeplommer, kayennepepper, salt og sitronsaft i en blender og bland godt. Smelt smøret forsiktig i en kasserolle (ikke la det bli brunt). Hell det smeltede smøret, og deretter oljen i eggeblandingen mens blenderen går. Sausen vil da tykne.
Serveres umiddelbart, sammen med for eksempel fisk eller asparges. Sausen kan også holdes varm over vannbad i opp til 20 minutter - husk i så fall å piske den jevnlig.
Blant annet kan vi finne denne oppskriften og en del andre inne på siden deres!:D
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.