< Tilbake til oversikten

Chips av brokkolistilker

#1

Kanutten sa for siden:

Jeg hadde seff brukt opp alle bukettene på brokkolien, det var bare stilken igjen. :rolleyes:

Med potetskrelleren tok jeg av "skallet" på stilken. Skar deretter stilken i tynne tynne skiver. Jeg hadde finsalt på og lot saltet trekke ut litt vann. Varmet opp litt smult i stekepanna og hadde skivene oppi.... Stekte de gyldne og fine og de ble jaggu meg nesten helt sprø!! :eek: Det hadde ikke jeg venta.. Jeg hadde heller ikke venta at det skulle smake omtrent hjemmelaga råstekte poteter av dem.. NÅ vet jeg i allefall hva stilkene skal brukes til fremover! :ja: :sikle:


#2

Kanutten sa for siden:

For ikke snakke om i baccalao! :sikle: Bare det at da steker jeg dem jo ikke.. Jeg legger dem lagvis i stedet for poteter.. Det er deff i bukettene at brokkolismaken sitter!



Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.