Lisbeth sa for siden:
Oppskrift med bilder her
Ingredienser:
[CENTER][url="http://1.bp.blogspot.com/_hNxEeeEzJUk/TKeK7z45gpI/AAAAAAAAAPI/YB5OpaAmlbI/s1600/l%C3%B8vbiffsurr02.jpg"][/url][/CENTER]
4 løvbiff
1/2 squash
1/2 løk
1/2 grønn paprika
1/2 rød paprika
100 g sjampinjong
1/4-1/2 spisskål*
Salt og pepper
Fremgansmåte:
Del løvbiffen i strimler mens den fremdeles er frossen.
Skjær squash og paprika i terninger og sjaminjongen i skiver. Finhakk løken og skjær kålen i strimler.
Stek kjøtt og grønnsaker i flere omganger ved middels varme.
Bland tilslutt alt sammen i pannen og smak til med salt og pepper.
Skru ned varmen og la alt putre i noen minutter.
Sever med bearnaisesaus. Jeg brukte Fjordland sin ferdige saus, med 2,2 karbohydrater, men man kan selvfølgelig lage sin egen. Er du ikke noe glad i bearnaisesaus smaker det også godt med peppersaus.
*Jeg bruker spisskål fordi den har mindre karbohydrater enn annen kål, men får du ikke tak i det kan du bruke hodekål.