< Tilbake til oversikten

Karry-kylling (med bilder )

#1

Makronella sa for siden:


I dag har jeg laget en kyllingrett for første gang som så litt spennede ut - og den falt skikkelig i smak hos familien

Til 4 personer :

6 store kyllingfileter
1 rød paprika
1 gul paprika
4 dl kremfløte
2-3 ts karry
1 ss samba olek
1- 1,5 dl mango chutney

Del kyllingfiletene i to og brun de lett før de legges i ildfast form

[CENTER][/CENTER]

paprika deles i litt gode stykker og forvelles lett og strøs over kyllingen
Kremfløten piskes til tynn flytende krem før karry samba olek og mango chutney blades inn i kremen og det hele helles over kyllingen.

[CENTER]

[/CENTER]

Stekes i ovn ved 225 grader i 20 -25 min

[CENTER][/CENTER]

Familien fikk ris til, men jeg klarte meg med kokt brokkoli
.
[CENTER][/CENTER]

Nydelige smaker - kan krydre den opp eller ned med chutney karry og chili - Jeg brukte 3 ts karry, familien syns det var som det burde være -selv kunne jeg klart meg med litt mindre, men selv for meg som ikke liker så stek mat var det greit nok. Blir nnok brukt flere ganger denne oppskriften.


#2

Nakkinekki sa for siden:

Det så utrolig godt ut!

Må nok prøves en gang.


#3

TrillTrall sa for siden:

Karri er det eneste Lille Gubben ikke spsier. :( Tror jeg må lage det der til meg selv en dag og overtale ham til å smake - det er mange år siden han har smakt det og det var uansett sikkert ikke så godt! :ja:


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.