Makronella sa for siden:
I dag har jeg laget en kyllingrett for første gang som så litt spennede ut - og den falt skikkelig i smak hos familien
Til 4 personer :
6 store kyllingfileter
1 rød paprika
1 gul paprika
4 dl kremfløte
2-3 ts karry
1 ss samba olek
1- 1,5 dl mango chutney
Del kyllingfiletene i to og brun de lett før de legges i ildfast form
paprika deles i litt gode stykker og forvelles lett og strøs over kyllingen
Kremfløten piskes til tynn flytende krem før karry samba olek og mango chutney blades inn i kremen og det hele helles over kyllingen.
Stekes i ovn ved 225 grader i 20 -25 min
Familien fikk ris til, men jeg klarte meg med kokt brokkoli
.
[CENTER][/CENTER]
Nydelige smaker - kan krydre den opp eller ned med chutney karry og chili - Jeg brukte 3 ts karry, familien syns det var som det burde være -selv kunne jeg klart meg med litt mindre, men selv for meg som ikke liker så stek mat var det greit nok. Blir nnok brukt flere ganger denne oppskriften.