Fruitdrops sa for siden:
Har endel spørsmål om dette.
Noen har delvis blitt besvart før, andre ikke.
-
Hvordan er det å fryse ned supper o.l. med fløte, rømme, creme fraiche i? Skiller det seg når det tines?
-
Kan det jeg har fryst i aluminiumsfolier settes rett i en varm ovn(som feks ferdige lasagner) eller bør det tines først? (Skal jeg ta av "lokket" eller kan det sitte på en stund for å få den varm igjennom før det øverste blir stekt/brent?)
-
Når man fryser ned feks ostelasagne. Skal jeg steke den ferdig i ovnen(så osten smelter) før jeg fyser den? Fryse den med revet ost oppå(uten å steke) eller drysse på etter den er tatt opp av fryseren igjen? (hva blir best når den stekes i ovnen etterpå?)
-
Hvordan blir grønnsaker når det har vært tilberedt ferdig, fryst og så tint opp igjen?
Og hvis dere har noen oppskrifter på mat som er supre å lage mye av og fryse ned blir jeg så glaaad :D
Og jada, alt kan fryses :rolleyes: