< Tilbake til oversikten

Fryse ferdige middager ++

#1

Fruitdrops sa for siden:

Har endel spørsmål om dette.
Noen har delvis blitt besvart før, andre ikke.

  1. Hvordan er det å fryse ned supper o.l. med fløte, rømme, creme fraiche i? Skiller det seg når det tines?

  2. Kan det jeg har fryst i aluminiumsfolier settes rett i en varm ovn(som feks ferdige lasagner) eller bør det tines først? (Skal jeg ta av "lokket" eller kan det sitte på en stund for å få den varm igjennom før det øverste blir stekt/brent?)

  3. Når man fryser ned feks ostelasagne. Skal jeg steke den ferdig i ovnen(så osten smelter) før jeg fyser den? Fryse den med revet ost oppå(uten å steke) eller drysse på etter den er tatt opp av fryseren igjen? (hva blir best når den stekes i ovnen etterpå?)

  4. Hvordan blir grønnsaker når det har vært tilberedt ferdig, fryst og så tint opp igjen?

Og hvis dere har noen oppskrifter på mat som er supre å lage mye av og fryse ned blir jeg så glaaad :D

Og jada, alt kan fryses :rolleyes:


#2

Seba-stina sa for siden:

Dette har jeg lurt på og.. Jeg pleier å iallfall fryse lavkarbolasagne. Synes den kan bli litt "bløt" når jeg varmer den opp igjen, men smaker like godt :)


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.