Da Lena var her så måtte jeg jo lage cupcakes til henne, denne gangen en Pecan variant og ikke mandler
Ingredisener deig
400-450g malte pecan nøtter
1 cup splenda
85g mykt smør
1/8 ts vinstein (Kaliumhydrogentartrat eller tartarsyre) Finnes i større butikker
6 egg
2ts bakepulver
40g kakao
1ts vanilje ekstraks
Pisk eggehviten og vinstein sammen til stivt. Pisk eggeplomme og smør sammen til fluffy, ha i splenda og vanilje ekstrakt.
Bland i eggehviten litt og litt.
Ha i nøttene og kako, samt bakepulver. Bland inn forsiktig.
Deigen er ganske tykk, og hever ikke alt for mye. Jeg hadde den i 22 former.
Dette er bare andre forsøk på å dekorere. Jeg kjøpte meg sånn pose med tuter, det gjorde ting så mye enklere. Pose uten tuter var ikke like lett, men det går. Kniv funker og. Er godt med mye glasur på.
Det er et godt spm. Vet ikke hvilken av de som er søtere. Men du kan jo prøve med å bruke en cup. Jeg har en sånn cup måler som jeg bruker. Det var vanskelig å regne ut gram på splenda, det veier jo ingenting liksom.
Er jeg den eneste som syntes at sukrin ikke smelter når man baker det?
Jeg skal prøve meg på det neste gang. Bruker det jo i glasuren.
Jeg sier prøv.
Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.