< Tilbake til oversikten

Pecan/sjokolade-cupcakes

#1

Shrinking Line sa for siden:

Da Lena var her så måtte jeg jo lage cupcakes til henne, denne gangen en Pecan variant og ikke mandler

Ingredisener deig

  • 400-450g malte pecan nøtter
  • 1 cup splenda
  • 85g mykt smør
  • 1/8 ts vinstein (Kaliumhydrogentartrat eller tartarsyre) Finnes i større butikker
  • 6 egg
  • 2ts bakepulver
  • 40g kakao
  • 1ts vanilje ekstraks

Pisk eggehviten og vinstein sammen til stivt. Pisk eggeplomme og smør sammen til fluffy, ha i splenda og vanilje ekstrakt.
Bland i eggehviten litt og litt.
Ha i nøttene og kako, samt bakepulver. Bland inn forsiktig.
Deigen er ganske tykk, og hever ikke alt for mye. Jeg hadde den i 22 former.

[CENTER]

Klare til ovnen

[/CENTER]
Stekes på 160 grader i 10-15min.

[CENTER]

Klar til å dekoreres

[/CENTER]

Ingredienser glassur

  • 1-2 pakke philadelphia ost
  • 100g smør
  • Sukrinmelis til du syntes det er søtt nok.

[CENTER]
Pent ble det og

[/CENTER]
[CENTER]
Noen som vil ja?

[/CENTER]


#2

TigerTove sa for siden:

Weee:) da er desserten til søndagens selskap i boks! Skulle ønske jeg også klarte å pynte sånn..


#3

Shrinking Line sa for siden:

Dette er bare andre forsøk på å dekorere. Jeg kjøpte meg sånn pose med tuter, det gjorde ting så mye enklere. Pose uten tuter var ikke like lett, men det går. Kniv funker og. Er godt med mye glasur på.


#4

martita sa for siden:

Korleis skal ein rekne ut om ein bytter ut Splenda med Sukrin?
Det ser veldig godt ut!


#5

Shrinking Line sa for siden:

Det er et godt spm. Vet ikke hvilken av de som er søtere. Men du kan jo prøve med å bruke en cup. Jeg har en sånn cup måler som jeg bruker. Det var vanskelig å regne ut gram på splenda, det veier jo ingenting liksom.

Er jeg den eneste som syntes at sukrin ikke smelter når man baker det?




#8

Shrinking Line sa for siden:

Jeg skal prøve meg på det neste gang. Bruker det jo i glasuren.

Jeg sier prøv.


Lavkarboforumet er i en flytteprosess, denne versjonen av Lavkarbo.no er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.